CHILLERS

Daikin chillers offer the ultimate in reliability and flexibility — a reflection of the advanced technology inherent within them. Daikin chillers represent the sure and safe route to a comfortable environment and a process cooling solution that is clean and consistent.

Luft/vann – Isvannsmaskiner

Daikins luftkjølte isvannsmaskiner er designet for å operere under krevende forhold rundt om i verden. Med modellserier tilpasset små og store kjølebehov, strenge krav til effektivitet og støy, samt kompakt design treffer isvannsmaskinene fra Daikin ditt behov. Maskinene er produsert med fokus på kvalitet, brukervennlighet og energibesparelse.

Gå til produktene

Luft/vann – Varmepumper

Daikins luft til vann varmepumper er designet for å operere under krevende forhold rundt om i verden. Spesielle opsjoner er utviklet for å levere varmt vann til applikasjoner i nordisk klima, der høy energibesparelse og kvalitet er forventet. Med modelserier tilpasset små og store oppvarmingsbehov, strenge krav til effektivitet og støy, samt kompakt design treffer varmepumpene fra Daikin ditt behov.

Gå til produktene

Væske/vann – Varmepumper og isvannsmaskiner

Væske/vann varmepumper og isvannsmaskiner fra Daikin gir energieffektive løsninger for alle applikasjoner innen oppvarming og kjøling. Et omfattende produktspekter sikrer et optimalt utvalg til hvert enkelt formål. Velprøvd, avansert teknologi i kombinasjon med kompakte utførelser, gir brukervennlige maskiner som møter alle krav til ytelse og installasjon.

Gå til produktene

Produktoversikt

Se tabell for sammenligning av produkter

Tabell

EQAQ-BAW

EWAQ-BAW, 15-60kW kjøl – Inverter

Isvannsmaskin med inverterdrevne skrollkompressorer som sikrer høy ESEER og rask tilbakebetalingstid. Leveres i moduler fra 16-64 kW effekt og kan enkelt settes opp med styring for kommunikasjon med sentrale drifsanlegg. Daikin EWAQ-BAW kan også leveres med integrert sirkulasjonspumpe (-N/P).

EWAD-TZ

EWAD-TZ, 170-700kW kjøl – Inverter

Isvannsmaskin med inverterstyrte, trinnløse skruekompressorer. 1-2 kompressorer per maskin med avansert reguleringsteknologi for optimal effektivitet både ved full last og i dellast.

EWAQ-F

EWAQ-F, 200-600kW kjøl

Daikin EWAQ-F er en modellserie isvannsmaskiner som takket være en V-formet ramme har et svært kompakt design. Drifssikre og pålitelige skrollkompressorer med stor kapasitet gir en isvannsmaskin med redusert størrelse og vekt. Stort driftsområde med omgivelsestemperaturer opp til 52°C.

EWAD-D

EWAD-D, 180-620kW kjøl

EWAD-D serien har to individuelle kjølekretser med Daikin singelskrue kompressorer. Modellen er optimalisert for R-134a og har et stort driftsområde. Isvannsmaskinen finnes i flere ulike versjoner for økt effektivitet og redusert lydtrykk.

EWAD-C

EWAD-C, 620-2000kW kjøl

EWAD-C er en serie isvannsmaskiner til applikasjoner med svært høye krav til kapasitet. Med 2-3 individuelle kjølekretser kan skruekompressorene regulerers trinnløst ned til 7% kapasitet.

EWYQ-BAW

EWYQ-BAW, 15-60kW varme – Inverter

Varmepumpe med inverterdrevne skrollkompressorer som sikrer høy ESEER og rask tilbakebetalingstid. Leveres i moduler fra 16-64 kW effekt og kan enkelt settes opp med styring av el.kjel og kommunikasjon med sentrale drifsanlegg. Daikin EWYQ-BAW kan også leveres med integrert sirkulasjonspumpe (-N/P). Varmepumpen er reversibel og kan driftes som kjølemaskin i deler av året.

EWYQ-BAWP Splitt

EWYQ-BAWP Splitt, 20-60kW varme – Inverter

Daikins modellserie for mindre varmepumper med inverterstyrte skrollkompressorer kan også leveres i splittet utgave. Ved å veksle mot vann på en innedel fjernes behovet for glykol. Dette eliminerer frostproblematikken og tap av virkningsgrad som følger ved bruk av glykol.

EWYQ-BAWP i splittet utgave kommer i 4 størrelser med én innedel(SEHVX AAW) og 1-2 utedeler(SERHQ AAW1).

EWYD-BZ

EWYD-BZ, 270-620kW varme – Inverter

EWYD-BZ gir optimal energibesparelse takket være Daikins egne inverterdrevne single skruekompressorer. Med 2-3 individuelle kuldemediekretser kan EWYQ-BZ regulere trinnløst ned til 9% kapasitet. Varmepumpen er reversibel og kan driftes som kjølemaskin i deler av året.

EWYQ-F

EWYQ-F, 170-670kW varme

  • Class A efficiency in heating mode
  • Extended operation range: ambient temperatures from -10°C up to +46°C in cooling mode and down to -17°C in heating mode
  • 2 truly independent refrigerant circuits
  • Reduced footprint thanks to the V-shaped frame (EWYQ160-230FXS/XL & EWYQ160-220F-XR)
  • Reliable and efficient scroll compressors with high EER values
  • Chiller series design entirely based on new European directives (EN14511, EN14825)
  • Top serviceability level thanks to reduced weight, compact footprint and optimized components accessibility

EWWP-K

EWWP-K, 10-300 kW kjøl og varme

EWWP-K er en av de mest kompakte varmepumpene på markedet, med fysisk størrelse fra kun 60x60x60 cm. Maskinene kan også leveres i modulutførelse for kapasiteter opptil 300 kW. Dette gir muligheten til en enkel inntransport og installasjon for svært kraftige og robuste varme- eller kjølemaskiner. Kan leveres både med eksten pumpemodul og fjernkondensator.

Kjølekapasitet: 10-200 kW
Varmekapasitet: 15-300 kW

EWWQ-G

EWWQ-G, 90-470 kW kjøl og varme

EWWQ-G er en serie multiskroll maskiner med én kuldemediekrets og kompakte platevekslere på varm og kald side. Designet gjør maskinen ideell for ettermontasje i tekniske rom med begrenset plass. Master/slave funksjon er integrert som standard. Finnes også i versjon med internreversibel kuldemediekrets (EWHQ-G) og fjernkondensator (EWLQ-G).

Kjølekapasitet: 90-370 kW
Varmekapasitet: 120-470 kW

EWWQ-L

EWWQ-L, 190-920 kW kjøl og varme

EWWQ-L er en serie multiskroll maskiner med to kuldemediekretser og kompakte platevekslere både på varm og kald side. Designet gjør maskinen ideell for ettermontasje i tekniske rom med begrenset plass. Master/slave funksjon er integrert som standard. Finnes også i versjon med fjernkondensator (EWLQ-L).

Kjølekapasitet: 190-720 kW
Varmekapasitet: 230-920 kW

EWWD-J

EWWD-J, 120-750 kW kjøl og varme

EWWD-J serien er en svært velprød og kompakt maskin for et vidt spekter av kjøle- og varmeapplikasjoner. Med svært kompakte byggemål kan maskinen leveres i moduler som kan stables opptil tre i høyden. Maskinene leveres med Daikins trinnløse skruekompressorer for presis kapasitetsregulering. Finnes også i versjon med fjernkondensator (EWLD-J).