Service

Kvalifiserte ansatte
Alle våre ansatte har klasse 1 F-gass sertifikater og bedriften er klasse 1-sertifisert i henhold til F-gass forordningen. Det er kun f-gass-sertifiserte personer som kan utføre installasjon, vedlikehold og service på varmepumper.

Serviceavtale
Ved å inngå en serviceavtale med oss på ditt kjøle-/frys og varmepumper, vil vi ta ansvar for å vedlikeholde ditt anlegg. Dette er viktig for å legge til rette for lengst mulig levetid og for å holde energikostnadene nede. Dette kan på sikt spare deg for kostnader, ved at anlegget går så smidig som mulig og levetiden forlenges.

Ny miljøkrav
Kravene til miljø blir strengere og strengere for hvert år. Anlegg med KFK-gasser er allerede faset ut og kravene til anlegg med HFK-gasser strammes også inn i forhold til avgifter, osv. På sikt vil også HFK-gassen erstattes med mer miljøvennlige alternativer. Vi holder oss til en hver tid oppdatert på kravene som gjelder slik at du skal være sikker på å velge en miljøvennlig og fremtidsrettet løsning, som f.eks. Co2 og propan.

Vi har også høy kompetanse på automatikk og styringssystemer. Vi kan levere og sørve komplette SD anlegg og byggautomasjon til supermarkeder og næringsbygg.

Lenge siden du hadde service på varmepumpa?

KONTAKT OSS
rengjøring_01

RENGJØRING
En luft til luft varmepumpe trenger regelmessig rengjøring. Støvsug eller vask filteret, tørk av med en klut og støvsug innedelen før filteret settes på plass. Dette må til for å få god luftsirkulasjon og for at varmepumpen skal fungere optimalt samt forlenge levetiden. Utedelen trenger også regelmessig tilsyn, se til at ikke støv, blader og annet skitt dekker til og hold den fri for snø om vinteren.